ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2010

Παναιγιάλειος: Ήχησαν τα τύμπανα

Στον ρυθμό του αγώνα με την Παναχαϊκή κινείται το Αίγιο. Εκατό περίπου φίλαθλοι έδωσαν το παρόν στην σημερινή προπόνηση της ομάδας στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης και με καπνογόνα, τύμπανα και συνθήματα δημιούργησαν κλίμα ντέρμπι και συγχρόνως έδωσαν μια πρόγευση για όσα θα ακολουθήσουν την Κυριακή στις κερκίδες του Σταδίου.

Στα συνθήματα που δόνησαν την ατμόσφαιρα κυριάρχησαν τα μηνύματα νίκης και οι «ντόπες» ενώ αύριο το επίκεντρο των εκδηλώσεων θα αποτελέσει ο σύνδεσμος “Bianconeri” όπου θα στηθεί μια μίνι – γιορτή ενόψει του αγώνα με την Παναχαϊκή.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο με πρωινή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο ενώ κατά την προσφιλή του τακτική, ο Δημήτρης Σπανός θα ανακοινώσει την αποστολή λίγες ώρες πριν τη σέντρα του ντέρμπι. Ενδεκάδα Κορίνθου με τη μοναδική διαφοροποίηση να αφορά στη θέση δεξιά στα μπακ εκεί όπου η λογική θέλει τον Κώστα Παπουτσή να επιστρέφει στο βασικό σχήμα. 

Την υπεράσπιση της εστίας θα αναλάβει ο Ανδρούτσος, Λίτσος και Μαλλιάκας θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τον Κοροβέση να διατηρεί τη θέση του αριστερά στα χαφ. Τρούλλης και Πελέκης θα λάβουν θέσεις στο κέντρο, ακλόνητος παραμένει δεξιά στα χαφ ο Σκαρτσίλας ενώ για την άλλη θέση στα χαφ, ο Αιγιώτης τεχνικός ταλαντεύεται μεταξύ των Ματσούκα και Κοζανίδη. Στάικος και Ιορδανίδης αποτελούν τα τελευταία κομμάτια στο 4-2-3-1 του Δημήτρη Σπανού.

* Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προπώληση των 3.200 εισιτηρίων που τυπώθηκαν για το κυριακάτικο ντέρμπι.
sportfmpatras

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics