ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010

B.Kωνσταντίνου στο scorernews: Να σταθεί ο κόσμος στο πλευρό του Αμαρουσίου

Κάλεσμα  στον κόσμο του Αμαρούσιου, προκειμένου να είναι στο πλευρό της ομάδας, απεύθυνε  ο νέος πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Κωνσταντίνου με δηλώσεις που παραχώρησε στο www.scorernews.gr.

Ο νυν ισχυρός άνδρας  των «κιτρινόμαυρων» και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού εξαπέλυσε παράλληλα αιχμές προς τους Γκάμαρη και Μαρή τονίζοντας ότι είναι ανεπιθύμητοι για την ομάδα των «Βορείων Προαστίων».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βασίλης Κωνσταντίνου στο www.scorernews.gr:

«Αρχικά είμαι γέννημα θρέμμα Αμαρουσιώτης  και είναι μεγάλη μου τιμή που ανέλαβα τον προεδρικό θώκο του συλλόγου. Μετά από πολλές προσπάθειες το Μαρούσι  δια των κκ Σπύρου Σταθούλη μέλους του ΔΣ της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη, Λαμπρόπουλου, νομικού συμβούλου της ΚΑΕ και Π. Αλεξανδρή,  στέλνοντας την απαραίτητη εγγυητική επιστολή στην ΕΕΑ, κατάφερε να εξασφαλίσει την  συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α1, για την περίοδο 2010-2011. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον  Δημάρχο  του Αμαρουσίου  Πατούλη , χωρίς αυτόν δεν θα καταφέρναμε τίποτα.», είπε αρχικά ο κ. Κωνσταντίνου, ενώ δεν παρέλειψε να μας μιλήσει τόσο για τους προσωπικούς του στόχους όσο και για τον κόσμο: « Θέλω να ξέρουν όλοι ότι εγώ και συνεργάτες μου θα πρωτοστατήσουμε για το καλό του Αμαρουσίου. Ήδη βρισκόμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις με τον  Βαγγέλη Αλεξανδρή, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας κα στην συνέχεια θα προχωρήσουμε σε νέες μεταγραφές, ώστε να ενισχυθεί και κατάλληλα το ρόστερ της ομάδας. Σε αυτή την προσπάθεια θα ήθελα να έχουμε σύμμαχο κα τον κόσμο της ομάδας. Αυτό που ζητάμε στην ουσία από τους φιλάθλους να βρίσκονται  στο πλευρό του Αμαρουσίου».


Οι δηλώσεις αποσπάστηκαν από την συντάκτρια Αγγελική Κουρεμένου

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics